dimecres, 20 d’agost del 2008

El pavelló vell de Berga rebrà un injecció de 600.000 euros per acabar la reforma

La diputació de Barcelona ha confirmat l'ajut a l'Ajuntament, que vol adjudicar les obres de seguida

L’ajuntament de Berga ha rebut la confirmació per part de la diputació de Barcelona d’un ajut econòmic de 600.000 euros per a l’execució de la segona fase de les obres de reforma i millora del pavelló vell de la ciutat. La bona notícia va arribar fa tot just uns dies i l’alcalde, Juli Gendrau, remarca que amb aquests diners, més la dotació econòmica que farà el consistori (uns 400.000 euros el 2008 i el 2009), la finalització de les obres de rehabilitació del pavelló vell està assegurada.
Les obres podrien sortir a licitació aviat i l’objectiu és que estiguin adjudicades abans de finalitzar aquest any.
La rehabilitació del pavelló vell ja es va iniciar fa uns mesos. La primera fase de les obres, que va requerir una inversió d’uns 240.000 euros, va començar l’octubre de l’any passat i va acabar el darrer febrer. En la primera fase, es va actuar sobre els elements castigats per l’aluminosi, es van construir una segona coberta, es va canviar tots els tancaments de la instal·lació i es van construir unes noves escales que donen accés a la pista de frontó.
El regidor d’Esports de l’ajuntament de Berga, Ramon Bajona, ha explicat que les obres de la primera fase van servir per arreglar el més imprescindible per poder tornar obrir al públic les instal·lacions, mentre s’esperava aconseguir el finançament necessari per completar la rehabilitació integral del pavelló.
La segona fase permetrà construir els vestidors, fer la renovació dels serveis i els complements interiors que encara estan per realitzar.

Font: Ràdio Berga