dimarts, 22 de gener del 2008

L'Ajuntament de Bagà ha donat els permisos d'obres per tal de dotar l'estació d'esquí de Coll de Pal

L'Ajuntament de Bagà ha donat els permisos d'obres per tal de dotar l'estació d'esquí de Coll de Pal de canons de neu artificial. Ferrocarrils de la Generalitat (propietària de la Molina) hi posarà 1,7 milions i mig milió més vindrà del pla Miner. Algunes valoracions de Coll de Pal: www.ciao.es/Coll_de_Pal_estacion_de_esqui_Barcelona__140896 , per saber que n'opinen els forans sobre l'estació d'esquí.

Font: Ràdio Berga

dissabte, 12 de gener del 2008

Motor: 3 hores de resistència amb vespino, Guardiola de Berguedà 12-08-07, sortida

3 hores de resistència amb vespino, Guardiola de Berguedà 12-08-07, sortida :

Futbol Regional: Casserres-Puig-reig:Golàs del Puig-reig

Aquí teniu un gol que farà historia amb un derbi que enfrontava el Casserres i el puig-reig, en que aquest gol va donar la victoria al puig-reig al minut 95 amb un resultat de 4-5!!L'autor del gol? LLUIS ROSSELL FREIXAS ""el folies secas""(a i l'assistencia del porter suplent que va fer de jugador) Ramon ribera espelt.

Futbol Benjamins: C.ATLETIC GIRONELLA: 6- C.E. PUIG-REIG: 0

Mitja marató Berga

Esports Berguedà, un espai per l´esports de la comarca

Els Esports al Berguedà, és un espai obert a les diferents iniciatives esportives de la comarca. Aquí entitats, clubs, poden deixar constància de les seves activitats, fotografies i videos. Un espai transversal per compartir les vostres informacions esportives al Berguedà, enviant-me un correu electrònic a: llibertats@gmail.com tu mateix podràs editar-les pel coneixement general.

Salutacions cordials.

Moisès Rial.